• Szállítási díjak

  1. Szállítási díjaink egységesen 980 forintban kerülnek meghatározásra, hogy könnyűszerrel és átláthatóan tervezhessék meg vásárlásukat.
  2. A 980 forintos egységes szállítási díjunk segít Önnek abban, hogy kedvező áron juthasson hozzá termékeinkhez, bármilyen méretű vagy súlyú csomagot is rendeljen.
 • Szállítás módjai

  1. Rugalmas szállítási lehetőségeket kínálunk, amelyek közé tartozik a házhoz szállítás, valamint a csomagpontos szállítás is, így mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb opciót vásárlásaihoz.
  2. Az Ön kényelmét szem előtt tartva lehetőséget biztosítunk a házhoz szállításra, de ha inkább a csomagpontokat részesíti előnyben, azt is választhatja rendelése során.
 • Szállítás időtartama

  1. Általában 3-5 munkanapon belül szállítjuk ki rendeléseit, hogy minél hamarabb élvezhesse az általunk kínált termékeket, amelyeket Magyarországról postázunk.
  2. Gyors és hatékony szállítási folyamatainknak köszönhetően rendeléseit általában 3-5 nap alatt kézhez kapja, hogy minél előbb hasznára válhassanak.
 • Fizetési lehetőségek

  1. Kényelmes fizetési lehetőségeket kínálunk, elfogadva Visa, MasterCard, Maestro, Apple Pay, Google Pay, PayPal és még számos egyéb népszerű fizetési módot, hogy Ön zökkenőmentesen vásárolhasson nálunk.
  2. Rugalmas fizetési opcióink között szerepelnek a legelterjedtebb bankkártyák és digitális fizetési szolgáltatások, így biztosítva, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb módot az online vásárláshoz.
 • Csomagkövetés

  1. A Magyar Posta által szállított csomagokat egyszerűen követheti az online nyomkövetési szolgáltatásunk segítségével, így mindig naprakész információkkal rendelkezhet a csomagjai állapotáról.
  2. Nyugodtan tájékozódhat csomagjai útjáról és érkezési idejéről azáltal, hogy használja a Magyar Posta nyomkövetési lehetőségét, amelyet szolgáltatásunkhoz kapcsolódva is elérhet.
 • A csomag visszaküldése

  1. Ügyfeleink biztonsága érdekében 14 napos időszakban joguk van ingyenesen visszaküldeni a hibás termékeket, így garantáltan elégedettek lehetnek vásárlásukkal.
  2. Ha valamilyen hibát észlel a termékkel kapcsolatban, ne habozzon, mert jogában áll 14 napon belül ingyenesen visszaküldeni azt, hogy minél hamarabb kicserélhessük vagy visszatéríthessük az árát.