Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket a feltételeket („Feltételek”), mielőtt az Edena.hu webhelyét („Webhely”) használná és vásárolna.
A Webhely elérésével vagy használatával Ön elfogadja a jelen Feltételek betartását. Ha nem ért egyet a jelen Feltételek bármely részével, kérjük, ne használja a weboldalunkat.

Fiók létrehozása és biztonsága
a. A webhelyen történő vásárláshoz előfordulhat, hogy fiókot kell létrehoznia. Ön felelős a fiókinformációinak bizalmas kezeléséért és minden olyan tevékenységért, amely a fiókja alatt történik.
b. Ön beleegyezik abba, hogy a fiók létrehozása során pontos, aktuális és teljes információkat adjon meg. Változások esetén haladéktalanul frissítenie kell fiókadatait.
Termékinformáció és elérhetőség
a. Igyekszünk pontos és naprakész információkat nyújtani termékeinkről. Mindazonáltal nem garantáljuk, hogy a termékleírások, képek vagy egyéb tartalmak az oldalon hibamentesek, teljesek vagy aktuálisak.
b. A termék elérhetősége változhat, és előzetes értesítés nélkül változhat. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bármely terméket bármikor felelősségvállalás nélkül módosítsunk vagy megszüntessünk.
Árképzés és fizetés
a. Az oldalon megjelenített összes ár a megadott pénznemben értendő, és nem tartalmazzák a vonatkozó adókat, illetékeket és szállítási költségeket. A teljes ár, beleértve az összes költséget, megjelenik a fizetési folyamat során, a rendelés leadása előtt.
b. Különféle fizetési módokat elfogadunk, az oldalon feltüntetettek szerint. A fizetési adatok megadásával Ön kijelenti és szavatolja, hogy törvényes joga van a választott fizetési mód használatára.
c. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy visszautasítsunk vagy töröljünk minden, a Webhelyen leadott rendelést, beleértve, de nem kizárólagosan a hibás árazást vagy termékinformációkat tartalmazó rendeléseket. Ilyen esetekben minden befizetést visszatérítünk.
Szállítás és kézbesités
a. A szállítási idő és mód az Ön helyétől és a kiválasztott szállítási módtól függően változhat. A becsült szállítási idő tájékoztató jellegű, és nem garantált.
b. A termékek elvesztésének vagy károsodásának kockázata a kiszállításkor száll át Önre. Az Ön felelőssége, hogy átvételkor megvizsgálja a termékeket, és haladéktalanul értesítsen bennünket az esetleges problémákról.
c. A nemzetközi megrendelésekre vámok, adók és egyéb importdíjak vonatkozhatnak. Ön felelős az esetlegesen felmerülő további költségekért. 

Visszaküldés és visszatérítés
a.
Kérjük, tekintse meg külön a visszaküldési és visszatérítési szabályzatunkat a visszaküldési folyamatunkkal, a jogosultságunkkal és a visszatérítési eljárásainkkal kapcsolatos részletes információkért.
Szellemi tulajdonjog
a. A Webhelyen található minden tartalom, beleértve, de nem kizárólagosan a szöveget, grafikákat, logókat, képeket, videókat és szoftvereket, az Edena vagy licencadói tulajdonát képezi, és a szellemi tulajdonra vonatkozó törvények védik.
b. Előzetes írásbeli engedélyünk nélkül nem használhatja, reprodukálhatja, terjesztheti, módosíthatja vagy származtathatja a webhely tartalmát.
Korlátolt felelősség
a. A törvény által megengedett mértékig az Edena nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen, következményes vagy büntető jellegű kárért, amely a webhely Ön általi használatából vagy az oldalon keresztül vásárolt termékek használatából ered.
b. Teljes felelősségünk semmilyen esetben sem haladhatja meg a reklamáció alapjául szolgáló konkrét termékért Ön által fizetett összeget.
Irányadó jog és vitarendezés
a. A jelen feltételekre az Edena székhelye szerinti joghatóság törvényei az irányadók és azokkal összhangban értelmezendők.
b. A jelen feltételekből eredő vagy azokkal kapcsolatos vitákat választottbírósági eljárás útján kell megoldani, a választottbírósági szolgáltató szabályai szerint.
A feltételek módosításai
a. Fenntartjuk a jogot, hogy ezeket a feltételeket bármikor, előzetes értesítés nélkül frissítsük vagy módosítsuk. Bármilyen változtatás azonnal hatályba lép a webhelyen való közzétételt követően.
b. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen felülvizsgálja ezeket a feltételeket bármilyen frissítés vagy változás tekintetében. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van a jelen feltételekkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot itt